Over de champagne actie

Over de champagne actie

 

Wegens het grote succes van de champagne-actie van vorig jaar, heeft de Tafelronde 155 Almere besloten om ook dit jaar weer aan de champagne-actie een vervolg te geven.

 

Deze keer halen wij geld op voor één goed doel namelijk de Almeerse stichting: Stad en Natuur Almere.

 

Deze stichting zet zich in om kinderen kennis te laten maken de natuur en alle zaken die daarbij horen zoals duurzaamheid, voedsel en gezondheid, dit doen ze door les te geven over en in de natuur in één van de vele kenniscentra in Almere. Zo leren kinderen dat kip niet aan de bomen groeit en wordt er gestimuleerd dat kinderen weer naar buiten gaan. (19% van de kinderen in Almere heeft ernstig overgewicht) Met deze actie kunnen we alle 80 Almeerse basisscholen één klas een educatiemiddag bezorgen bij Stad en Natuur.

 

Met de feestdagen voor de deur een uitstekend cadeau in een kerstpakket of voor de gezellige dagen met/voor uw relaties thuis. Zo geniet u extra van de feestdagen en helpt u de Almeerse stichting Stad en Natuur tegelijkertijd!

 

Leuke bijkomstigheid is dat de champagne zeer aantrekkelijk is geprijsd, let op door de slechte oogsten is er een schaarste aan Champagne en geldt op een aantal flessen een maximaal aantal te verkopen dozen.

 

Mocht u niet drinken, of wel en nog iets extra willen doen dan hebben we de spa actie, hiervan gaat bijna de gehele opbrengst naar het goede doel.

 

Samen maken we het verschil!