Initiatiefnemer Martijn de Vries

Initiatiefnemer Martijn de Vries

Martijn de Vries over de champagne actie:

Ik ben nu vier jaar Tafelaar bij de Tafelronde 155 Almere. Ik geniet elke keer weer van onze bijeenkomsten waarbij wij ons graag ook maatschappelijk inzetten. Wij signaleren en acteren op de samenleving in Almere en ondersteunen met liefde de goede doelen. Ik vind het gaaf om te zien dat wij de maatschappij een stukje mooier kunnen maken.

 

In Nederland trekken wij niet zomaar een fles champagne open. Het wordt vaak gedronken bij een speciale gelegenheid zoals een bruiloft of een feest. Onze buren in Duitsland, België, Frankrijk en Engeland vinden het heel normaal om op de zondagmiddag een heerlijke fles bubbels open te trekken en dan samen te genieten met familie en vrienden. Hoe lekker is het om de zondagochtend te starten in goed gezelschap met een heerlijke fles bubbels en dan wetende dat je daarmee ook nog een goed doel hebt gesteund. Dat geeft toch een voldaan gevoel?

 

Met deze champagne campagne actie ondersteun je de goede doelen bij het aanschaffen van een doosje champagne of het wijnpakket. Geniet ervan en vier het leven! Santé! 🥂

 

En onthoudt: “Er is altijd wel een reden om champagne te drinken.”

Martijn de Vries over het Running Dinner Almere:

“Ik hou van mensen om mij heen en dat in relatie met heerlijk eten, dat maakt voor mij Running Dinner Almere tot een fantastisch hoogtepunt van het jaar. Het Running Dinner Almere is een culinaire belevenis waarbij wij geld op mogen halen voor het goede doel en waarbij iedereen geniet van zijn of haar gerecht. Elke gang wordt in een ander restaurant geserveerd. Met het Running Dinner Almere kunnen wij de goede doelen een handje helpen om hun ambities waar te maken. Deze goede doelen zetten zich met veel liefde in voor de medemens. Ik vind dat mooi om te zien. Met mijn team van MediaMere stellen wij ieder jaar onze online marketingexpertise belangeloos beschikbaar. Dit jaar doe ik samen met mijn vriendin Michelle mee aan het Running Dinner Almere. Inmiddels is ook mijn (schoon)familie dolenthousiast geworden en doen zij ook mee. Het is ontzettend gaaf als je zo samen met je mede-Tafelaars een super mooi evenement mag neerzetten. Tot 3 maart 2020!”