Initiatiefnemer Ivar Dirkmaat

Initiatiefnemer Ivar Dirkmaat

Ivar Dirkmaat over de champagne actie:

Vier het leven, drink champagne!

 

Het leven vieren is iets waar we met zijn allen te weinig bij stil staan. In de drukte en waan van de dag maken we te weinig tijd om stil te staan bij al het moois ons leven te bieden heeft. We hoeven niet altijd te wachten tot oud en nieuw om een fles bubbels op te trekken. Geniet van het leven drink af en toe eens ‘gewoon omdat het kan’ een glaasje bubbels.

 

Niet iedereen heeft de mogelijkheid om het leven te vieren. Soms is het leven gewoon minder leuk. Denk hierbij aan als iemand ziek is, oud en eenzaam is, onvoldoende inkomsten heeft om de maand door te komen of gewoon omdat iemand het even niet ziet zitten.

 

Daarom sta ik achter deze Tafelronde 155 champagneverkoop.

 

Omdat wij op deze manier bovenstaande groep mensen willen helpen en door de opbrengst uit de verkoop deze mensen te kunnen ondersteunen. Samen kunnen we het leven voor iedereen een klein beetje feestelijker maken.

 

Alle opbrengst van de champagneverkoop gaat volledig naar het goede doel. Dus help ons mee en vier het leven. Santé.

Ivar Dirkmaat over het Running Dinner Almere:

“Elk jaar verheug ik me op het Running Dinner. Lekker eten met leuke mensen voor het goede doel. Ik geniet van de mooie gesprekken en het leren kennen van nieuwe mensen in deze prachtige stad. Samen met mijn vrouw Danitsja zijn wij elk jaar als deelnemer van de partij en zet ik me mede als lid van de tafelronde 155 Almere in voor de organisatie. Voor mij is het belangrijk dat we jaarlijks minimaal één goed lokaal doel kunnen helpen met het verwezenlijken van hun doelstelling.”