Initiatiefnemer Franco Achtien

Initiatiefnemer Franco Achtien

Franco Achtien over de champagne actie:

Lokaal impact maken, dat is voor mij het belangrijkste als Tafelaar. Teruggeven aan de maatschappij, de maatschappij die mij al zoveel heeft gegeven. Omdat de champagne actie vorig jaar zo een groot succes was, ben ik er van overtuigd dat we ook dit jaar op deze manier het verschil kunnen maken. Zeker in deze tijden heeft dit mooie, nobele goede doel een hart onder de riem nodig en is elke steun van harte welkom.

 

Door ons champagne project kunnen we hopelijk veel geld inzamelen voor Orange te World: een goed doel dat mij zeer aan het hart gaat. Geweld tegen vrouwen en meisjes is een serieus probleem en door onze actie hoop ik de bewustwording hierover te vergroten. Een win-win situatie dus, waarmee we lokaal impact maken en voor u als sponsor van ons champagne project tegelijkertijd een lekker drankje geven voor de komende feestdagen!

Franco Achtien over het Running Dinner Almere:

“Als Tafelaars zijn wij fortuinlijke mensen. Vaak bezitten wij een goed netwerk, een sterke carrière en zijn wij gezegend met een goed opleidingsniveau en cognitieve vaardigheden. Helaas is dit niet voor iedereen het geval; de maatschappij kent ook zwakkere deelnemers die helaas niet in dezelfde positie (kunnen) zijn als wij Tafelaars. Echter, dankzij die maatschappij zijn wij tafelaars geworden wie wij zijn. Wij danken ons succes en welvaart aan de maatschappij waardoor wij voortgebracht zijn. Het is dus niet meer dan logisch dat wij iets terug doen voor de maatschappij; onze manier is door het organiseren van het RDA. Een evenement waarbij we onze kwaliteiten als Tafelaars inzetten om andere mensen in de maatschappij te helpen en allicht door onze inzet kunnen faciliteren om dezelfde kansen te krijgen die wij hebben gekregen.”