Initiatiefnemer Collin Meijer

Initiatiefnemer Collin Meijer

Collin Meijer over de champagne actie:

Een nieuwe jaarlijkse traditie is geboren! De laatste jaren konden wij helaas geen evenement organiseren, maar wilden wij wel een mooi bedrag ophalen voor een lokaal goed doel. Om deze reden zijn wij gestart met de verkoop van champagne! Met een ‘prima’ wijntje kom je natuurlijk niet weg. Daar horen de beste champagnes bij. Ik ben super trots dat we wederom de champagnes van J.M Goulard kunnen aanbieden. Zo kunnen we een goed doel steunen en tegelijkertijd zelf ook genieten tijdens de wintermaanden. En genieten, met deze wijnen is dat niet zo moeilijk! En nu mogen we daar tenminste weer aan een volle eettafel tijdens het kerstdiner van genieten!

 

Twijfel dus niet en bestel nu, dan zorgen wij voor een tijdige levering!

Collin Meijer over het Running Dinner Almere:

“In het dagelijkse leven zijn we allemaal druk en hebben we een overvolle agenda. De hele week hard aan het werk en dan s’avonds nog even sporten of een uitje met vrienden of familie. Herkenbaar?

 

Ook voor mij is dit de dagelijkse realiteit. Overdag race ik van afspraak naar afspraak, het is dan ook heerlijk om zo af en toe ergens een hapje te eten of er een weekje tussenuit te gaan naar een warm oord.

 

Hoe vanzelfsprekend dit ook allemaal klinkt, is dit lang niet voor iedereen mogelijk. Ik mag mij gelukkig prijzen met mijn gezondheid. Dit is helaas voor veel mensen niet het geval. Zeker kinderen zouden een onbezorgde jeugd moeten hebben en niet alle hoekjes en gaatjes van het ziekenhuis moeten kennen.

 

Dit is de reden waarom ik mij graag inzet voor het Running Dinner Almere. Nieuwe mensen in Almere leren kennen en tegelijkertijd een bijdrage leveren aan het goede doel. Dit jaar niet één maar zelfs twee goede doelen! Hoe mooi is dat?

 

Ik kijk ernaar uit om met jou in gesprek te gaan, tot de 3e?”